dc.contributor.author | Bekier-Jaworska, Ewa | |
dc.contributor.editor | Krakowiak, Beata | |
dc.contributor.editor | Stasiak, Andrzej | |
dc.date.accessioned | 2023-07-24T07:59:20Z | |
dc.date.available | 2023-07-24T07:59:20Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Bekier-Jaworska, E. (2015). Kreowanie produktu turystycznego na przykładzie browaru „Zwierzyniec”. W: B. Krakowiak, A. Stasiak (red.), Kultura i turystyka – wokół wspólnego stołu (s. 235–249). Łódź: Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa Łódzkiego. | pl_PL |
dc.identifier.isbn | 978-83-61001-86-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/47595 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartof | Kultura i turystyka – wokół wspólnego stołu, red. B. Krakowiak, A. Stasiak, ROTWŁ, Łódź 2015; | |
dc.relation.ispartofseries | Kultura i Turystyka; | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Kreowanie produktu turystycznego na przykładzie browaru „Zwierzyniec” | pl_PL |
dc.type | Book chapter | pl_PL |
dc.page.number | 235–249 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, Zamość | pl_PL |
dc.references | ALTKORN J., 1994, Marketing w turystyce, PWN, Warszawa. | pl_PL |
dc.references | BEKIER-JAWORSKA E., BOCHENEK M., 2014, Brandt products of regional cuisine in the promotion of tourism in Roztocze, „Polish Journal of Sport and Tourism”, 21, s. 263–272. | pl_PL |
dc.references | BUJDOSÓ Z., SZŰCS C., 2012, Beer tourism – from theory to practice, „Academia Turistica”, 5, 1, June, Hungary, s. 103–111. | pl_PL |
dc.references | CYGNAROWSKI A., 2007, Zwierzyniec w starej pocztówce i fotografii, Towarzystwo Miłośników Zwierzyńca, Zwierzyniec. | pl_PL |
dc.references | CZUBKOWSKA S., OTTO P., 2012, Podróże za jeden kufel, czyli turystyka śladami piwa, „Gazeta Prawna”, 22.06.2012. | pl_PL |
dc.references | DUDA-GROMADA K., 2013, Biroturystyka w Polsce – charakterystyka zjawiska, „Prace i Studia Geograficzne”, 52, s. 63–84. | pl_PL |
dc.references | KOZÁK V., 2013, Analysis of reasons for beer consumption drop in the Czech Republic, „Ekonomie a Management”, XVI, 3, s. 130–138. | pl_PL |
dc.references | MATŁAWSKA H., 1991, Zwierzyniec – monografia, Zwierzyniec. | pl_PL |
dc.references | MIDDLETON V.T.C., 1996, Marketing w turystyce, PAPT, Warszawa. | pl_PL |
dc.references | NOWACKI M., 2000, Atrakcje turystyczne, dziedzictwo i jego interpretacja – jako produkt turystyczny, „Turyzm”, 10, 1, s. 111–122. | pl_PL |
dc.references | PANAS R., 2009, NIK wzięła pod lupę browar w Zwierzyńcu i zarzuca brak przetargu, „Dziennik Wschodni” z 18.09.2009. | pl_PL |
dc.references | PODGÓRSKI A., PODGÓRSKA B., PODGÓRSKI M., JACH A., 2006, Skarbczyk polskiego piwosza, Wyd. Antyk, Kęty. | pl_PL |
dc.references | STROJNY A., 2009, Browary w Polsce, Hachette Polska, Warszawa. | pl_PL |
dc.references | WÓJTOWICZ L., 2010, Zwierzyniec: Perła wycofuje się z produkcji piwa, „Dziennik Wschodni” z 19.02.2010. | pl_PL |
dc.discipline | geografia społeczno-ekonomiczna i gospodarka przestrzenna | pl_PL |