Show simple item record

dc.contributor.authorBielec, Grzegorz
dc.contributor.authorPółtorak, Witold
dc.contributor.editorMakowska-Iskierka, Marzena
dc.contributor.editorKowalczyk-Anioł, Joanna
dc.date.accessioned2017-10-18T17:26:59Z
dc.date.available2017-10-18T17:26:59Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationPółtorak W., Bielec G., Podkarpacka kuchnia regionalna i jej znaczenie dla turystyki, [w:] Kowalczyk-Anioł J., Makowska-Iskierka M., (red.), Turystyka. Moda na sukces, Warsztaty z Geografii Turyzmu, tom 2, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2012, s. 67-80, doi: 10.18778/7525-713-7.05pl_PL
dc.identifier.isbn978‐83‐7525‐713‐7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/22975
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofKowalczyk-Anioł J., Makowska-Iskierka M., (red.), Turystyka. Moda na sukces, Warsztaty z Geografii Turyzmu, tom 2, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2012.;
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/pl/*
dc.titlePodkarpacka kuchnia regionalna i jej znaczenie dla turystykipl_PL
dc.typeArticlepl_PL
dc.rights.holder© Copyright by Uniwersytet Łódzki – Wydawnictwo Uniwersytet Łódzkiego 2012pl_PL
dc.page.number67-80pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Rzeszowskipl_PL
dc.referencesBATYK I. M., ESKTEROWICZ J., NAPIERAŁA M., MUSZKIETA R., ZUKOW W., 2010, Wybrane aspekty turystyki kulinarnej w odniesieniu do gospodarstw agroturystycznych Warmii i Mazur, [w:] R. Muszkieta (red.), Rehabilitation and tourism activity – key issues, University of Economics, Bydgoszcz.pl_PL
dc.referencesGĄSIOROWSKI M., 2005, O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia, Fundacja Fundusz Współpracy, Warszawa.pl_PL
dc.referencesKACZMAREK J., STASIAK A., WŁODARCZYK B., 2010, Produkt turystyczny. Pomysł, organizacja, zarządzanie, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Warszawa.pl_PL
dc.referencesMIKA M., 2007, Formy turystyki poznawczej, [w:] W. Kurek (red.), Turystyka, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa.pl_PL
dc.referencesMIKOS VON ROHRSCHEIDT A., 2008, Turystyka Kulturowa. Fenomen, potencjał, perspektywy, Wydawnictwo KMB Druk, Gniezno.pl_PL
dc.referencesMILEWSKA M., PRĄCZKO A., STASIAK A., 2010, Podstawy gastronomii, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Warszawa.pl_PL
dc.referencesMOKRAS‐GRABOWSKA J., 2009, Możliwości rozwoju turystyki kulturowej obszarów wiejskich w Polsce. Turystyka kulturowa, www.turystykakulturowa.org.pl_PL
dc.referencesWIECZORKIEWICZ A., 2008, Apetyt turysty. O doświadczeniu świata w podróży, TAiWPN Universitas, Kraków.pl_PL
dc.referenceswww.minrol.gov.pl (10.05.2011).pl_PL
dc.identifier.doi10.18778/7525-713-7.05


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 3.0 Polska