Chleb i produkty zbożowe jako pożywienie Polaków w XX wieku
dc.contributor.author | Jankiewicz, Mieczysław | |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T06:56:54Z | |
dc.date.available | 2024-03-26T06:56:54Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.issn | 1506-6541 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/51075 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Uniwersytet Łódzki | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | Zeszyty Wiejskie; | |
dc.title | Chleb i produkty zbożowe jako pożywienie Polaków w XX wieku | pl_PL |
dc.title.alternative | Bread and the cereal products as the food of Poles in the 20th century | pl_PL |
dc.type | Article | pl_PL |
dc.page.number | 36-41 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Akademia Rolnicza im. A. Cieszkowskiego w Poznaniu | pl_PL |
dc.relation.volume | 10 | pl_PL |