Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Czasopisma naukowe | Scientific Journals
Turystyka i Hotelarstwo
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Czasopisma naukowe | Scientific Journals
Turystyka i Hotelarstwo
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj
Statystyki
Przejrzyj statystyki użycia
Problemy kształtowania kultury organizacyjnej zorientowanej na wysoką jakość usług na przykładzie wybranych zakładów hotelarskich
Oglądaj/
Otwórz
4. Jaremen.pdf (3.636MB)
Data
2002
Autor
Jaremen, Daria Elżbieta
Metadata
Pokaż pełny rekord
URI
http://hdl.handle.net/11089/47184
Collections
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
[10]
Z tą pozycją powiązane są następujące pliki licencyjne:
Creative Commons
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe