Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorRochmińska, Małgorzata
dc.date.accessioned2023-04-11T13:53:02Z
dc.date.available2023-04-11T13:53:02Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationRochmińska, M. (2002). Wiesława Grzesińska, Danuta Gajewska Żywienie w turystyce, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Warszawa 1999 (recenzja). Turystyka i Hotelarstwo, 1, 135-138.pl_PL
dc.identifier.issn1644-8871
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/46661
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Łodzipl_PL
dc.relation.ispartofseriesTurystyka i Hotelarstwo;
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleWiesława Grzesińska, Danuta Gajewska Żywienie w turystyce, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Warszawa 1999.pl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.page.number135-138.pl_PL
dc.relation.volume1pl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail
Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe