Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGobel, Katarzyna
dc.contributor.authorKokoszko, Maciej
dc.date.accessioned2016-08-11T11:32:49Z
dc.date.available2016-08-11T11:32:49Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/19240
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;2
dc.titleJoan P. Alcock, “Food in the ancient world”, Westport, Connecticut – London (Greenwood Press) 2006, ss. 276pl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.rights.holder© Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2010pl_PL
dc.page.number249-255pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki.pl_PL
dc.relation.volume8


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord