Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBoguszewska, Joanna
dc.date.accessioned2018-03-12T07:27:01Z
dc.date.available2018-03-12T07:27:01Z
dc.date.issued1973
dc.identifier.otherRPS1969
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/24227
dc.description.abstractCelem niniejszej pracy było: wyizolowanie i oczyszczenie zewnątrzkomórkowych amylaz z kultury Fusarium Martii oraz zbadanie właściwości fizyko-chemicznych i zdolności hydrolitycznych otrzymanych enzymów. Materiałem do badań był szczep Fusarium Martii var. minus f.2. Szczep ten otrzymano z Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin w Bydgoszczy.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.subjectbiologiapl_PL
dc.subjectenzymy amylolitycznepl_PL
dc.subjectamylazy Fusarium martiipl_PL
dc.titleCharakterystyka enzymów amylolitycznych Fusarium Martii var.minus f.2pl_PL
dc.typePhD/Doctoral Dissertationpl_PL
dc.page.number96pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Wydział Biologii i Nauk o Ziemipl_PL
dc.dissertation.directorUrbanek, Henryk
dc.date.defence1973


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord