Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Serie wydawnicze | Publishing Series
Kultura i turystyka
8. Kultura i turystyka – wokół wspólnego stołu
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Serie wydawnicze | Publishing Series
Kultura i turystyka
8. Kultura i turystyka – wokół wspólnego stołu
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj
Statystyki
Przejrzyj statystyki użycia
Jak zmierzyć zawartość kultury w turystyce kulinarnej? Atrakcje kulinarne: moda czy autentyczne zapotrzebowanie?
Oglądaj/
Otwórz
04. Tomczyk-Miczka.pdf (177.3KB)
Data
2015
Autor
Tomczyk-Miczka, Elżbieta
Metadata
Pokaż pełny rekord
URI
http://hdl.handle.net/11089/47637
Collections
8. Kultura i turystyka – wokół wspólnego stołu
[20]
Z tą pozycją powiązane są następujące pliki licencyjne:
Creative Commons
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe
NoThumbnail