Show simple item record

dc.contributor.authorSkłodowska, Maria
dc.date.accessioned2024-10-31T11:15:17Z
dc.date.available2024-10-31T11:15:17Z
dc.date.issued2020-10-26
dc.identifier.citationSkłodowska M., Aktywność enzymów amylolitycznych w przechowywanych organach spichrzowych, [w:] Przewodnik do ćwiczeń z fizjologii roślin, Kuźniak-Gębarowska E., Skłodowska M. (red.), Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2020, s. 157-165, https://doi.org/10.18778/8220-012-6.14pl
dc.identifier.isbn978-83-8220-012-6
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/53561
dc.language.isopl
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl
dc.relation.ispartofKuźniak-Gębarowska E., Skłodowska M. (red.), Przewodnik do ćwiczeń z fizjologii roślin, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2020;pl
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleAktywność enzymów amylolitycznych w przechowywanych organach spichrzowychpl
dc.typeBook chapter
dc.page.number157-165
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska, Katedra Fizjologii i Biochemii Roślinpl
dc.identifier.eisbn978-83-8220-013-3
dc.identifier.doi10.18778/8220-012-6.14


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/