• polski
    • English
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Szukaj 
  •   Repozytorium UŁ
  • Czasopisma naukowe | Scientific Journals
  • Przegląd Nauk Historycznych
  • Przegląd Nauk Historycznych 2006, R. V, nr 2
  • Szukaj
  •   Repozytorium UŁ
  • Czasopisma naukowe | Scientific Journals
  • Przegląd Nauk Historycznych
  • Przegląd Nauk Historycznych 2006, R. V, nr 2
  • Szukaj
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Przeglądaj

Całe RepozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

Moje konto

ZalogujZarejestruj

Odkryj

Autor
Kokoszko, Maciej (2)
Data wydania2006 (2)Has File(s)Yes (2)

Szukaj

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filtry

Użyj filtrów by uściślić zapytanie.

Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2

  • Opcje sortowania:
  • Znaczenie
  • Tytuł (rosnąco)
  • Tytuł (malejąco)
  • Data wydania (rosnąco)
  • Data wydania (malejąco)
  • Wyników na stronę:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Historia kuchni antycznej i bizantyńskiej. Sos karyke (ĸαρύκη). Komentarz do „Chronografii” Michała Psellosa 

Kokoszko, Maciej (Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2006)
Thumbnail

Andrew Dalby, „Food in the Ancient World from A to Z”, Routledge, London – New York 2003, ss. 408 

Kokoszko, Maciej (Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2006)

Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności
 

 


Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności