Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorSzkutnik, Piotr
dc.date.accessioned2015-06-15T15:04:49Z
dc.date.available2015-06-15T15:04:49Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/9757
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;R. XIII, nr 1
dc.titleSurowce i produkty żywnościowe w klasztorze paulinów w Wielgomłynach na początku XVIII w. w świetle księgi wydatków oraz inwentarzapl_PL
dc.title.alternativeRaw and processed foodstuffs in the Saint Paul the First Hermit Order monastery at Wielgomłyny at the beginning of the XVIIIth c. in the light of the register of expenditure and inventorypl_PL
dc.title.alternativeRohstoffe und Nahrungsmittel im Paulinerkloster in Wielgomłyny am Anfang des 18. Jahrhunderts angesichts des Klostersauslagebuches und des Klostersinventarspl_PL
dc.title.alternativeLes matières premières et produits alimentaires dans le monastère des pères paulins à Wielgomłyny au début du XVIII siѐcle dans les frais de livres et et l'inventairepl_PL
dc.title.alternativeСырье и продукты питания в монастыре паулинов в Вельгомлынах в начале XVIII в. по данным книги расходов и инвентаряpl_PL
dc.typeArticlepl_PL
dc.page.number[209]-225pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Wydział Filozoficzno-Historyczny, Instytut Historii, Katedra Historii Historiografii i Nauk Pomocniczych Historii.pl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord