dc.contributor.author | Szkutnik, Piotr | |
dc.date.accessioned | 2015-06-15T15:04:49Z | |
dc.date.available | 2015-06-15T15:04:49Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.issn | 1644-857X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/9757 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | Przegląd Nauk Historycznych;R. XIII, nr 1 | |
dc.title | Surowce i produkty żywnościowe w klasztorze paulinów w Wielgomłynach na początku XVIII w. w świetle księgi wydatków oraz inwentarza | pl_PL |
dc.title.alternative | Raw and processed foodstuffs in the Saint Paul the First Hermit Order monastery at Wielgomłyny at the beginning of the XVIIIth c. in the light of the register of expenditure and inventory | pl_PL |
dc.title.alternative | Rohstoffe und Nahrungsmittel im Paulinerkloster in Wielgomłyny am Anfang des 18. Jahrhunderts angesichts des Klostersauslagebuches und des Klostersinventars | pl_PL |
dc.title.alternative | Les matières premières et produits alimentaires dans le monastère des pères paulins à Wielgomłyny au début du XVIII siѐcle dans les frais de livres et et l'inventaire | pl_PL |
dc.title.alternative | Сырье и продукты питания в монастыре паулинов в Вельгомлынах в начале XVIII в. по данным книги расходов и инвентаря | pl_PL |
dc.type | Article | pl_PL |
dc.page.number | [209]-225 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki, Wydział Filozoficzno-Historyczny, Instytut Historii, Katedra Historii Historiografii i Nauk Pomocniczych Historii. | pl_PL |