Show simple item record

dc.contributor.authorKalinowska-Żeleźnik, Anna
dc.date.accessioned2025-04-26T06:45:03Z
dc.date.available2025-04-26T06:45:03Z
dc.date.issued2022-12-01
dc.identifier.citationKalinowska-Żeleźnik A., Program kulturalno-rekreacyjny i catering, [w:] Organizacja konferencji naukowych, Antczak M., Czapnik G. (red.), Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2022, s. 155-172, https://doi.org/10.18778/8220-902-0.08pl
dc.identifier.isbn978-83-8220-901-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/55441
dc.description.abstractProgram kulturalno-rekreacyjny oraz usługi cateringowe mają istotny wpływ na budżet konferencji, są ważnym czynnikiem decydującym o odbiorze wydarzenia. Decyzję dotyczące planowanych atrakcji kulturalnych oraz wyboru firmy cateringowej podejmuje kierownik konferencji, uwzględniając planowany budżet imprezy.pl
dc.language.isopl
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl
dc.relation.ispartofAntczak M., Czapnik G. (red.), Organizacja konferencji naukowych, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2022;pl
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleProgram kulturalno-rekreacyjny i cateringpl
dc.typeBook chapter
dc.page.number155-172
dc.contributor.authorAffiliationWydział Biznesu, Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańskupl
dc.identifier.eisbn978-83-8220-902-0
dc.contributor.authorEmailakalinowska@wsb.gda.pl
dc.identifier.doi10.18778/8220-902-0.08


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/