dc.contributor.author | Prączko, Anna | |
dc.contributor.editor | Stasiak, Andrzej | |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T11:01:56Z | |
dc.date.available | 2023-08-24T11:01:56Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | Prączko, A. (2007). Przejawy kultury w produkcie gastronomicznym. W: A. Stasiak (red.), Kultura i turystyka – razem czy oddzielnie? (s. 73-79). Łódź: Wydawnictwo WSTH w Łodzi. | pl_PL |
dc.identifier.isbn | 978-83-918688-5-0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/47784 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi | pl_PL |
dc.relation.ispartof | Kultura i turystyka - razem czy oddzielnie?, red. A. Stasiak, Wydawnictwo WSTH w Łodzi, Łódź 2007; | |
dc.relation.ispartofseries | Kultura i Turystyka; | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Przejawy kultury w produkcie gastronomicznym | pl_PL |
dc.type | Book chapter | pl_PL |
dc.page.number | 73-79 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi | pl_PL |
dc.references | Jargoń R., 2000, Obsługa konsumenta, WSiP, Warszawa. | pl_PL |
dc.references | Prączko A., Rochmińska M., Kierzkowska A., 2006, Łódzka gastronomia jako atrakcja turystyczna miasta, materiały z warsztatów dydaktycznych (edukacja regionalna) pt. "Atrakcyjność własnego podwórka", Łódź, 25.02.2006 r., WSTH w Łodzi. | pl_PL |
dc.references | Sala J., 2004, Marketing w gastronomii, PWE, Warszawa. | pl_PL |
dc.references | Słownik współczesnego języka polskiego, 2001, Przegląd Reader's Digest, Warszawa. | pl_PL |
dc.discipline | geografia społeczno-ekonomiczna i gospodarka przestrzenna | pl_PL |