dc.contributor.author | Wróbel, Agata Anna | |
dc.contributor.editor | Włodarczyk, Bogdan | |
dc.contributor.editor | Krakowiak, Beata | |
dc.contributor.editor | Latosińska, Jolanta | |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T12:32:35Z | |
dc.date.available | 2023-07-13T12:32:35Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Wróbel, A.A. (2011). Turystyka kulinarna, czyli produkt tradycyjny i regionalny a instrumenty prawne. W: B. Włodarczyk, B. Krakowiak, J. Latosińska (red.), Kultura i turystyka – wspólna droga (s. 75–83). Łódź: Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa Łódzkiego. | pl_PL |
dc.identifier.isbn | 978‐83‐610‐01‐05‐8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/47514 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartof | Kultura i turystyka - wspólna droga, red. B. Włodarczyk, B. Krakowiak, J. Latosińska, ROTWŁ, Łódź 2011; | |
dc.relation.ispartofseries | Kultura i Turystyka; | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Turystyka kulinarna, czyli produkt tradycyjny i regionalny a instrumenty prawne | pl_PL |
dc.type | Book chapter | pl_PL |
dc.page.number | 75–83 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki, Wydział Prawa i Administracji | pl_PL |
dc.references | BŁASZCZUK W., 2008, Znaczenie gastronomii w turystyce – wprowadzenie, „Rocznik Naukowy Wyższej Szkoły Turystyki i Rekreacji im. M. Orłowicza w Warszawie”, nr 7, s. 12–21. | pl_PL |
dc.discipline | geografia społeczno-ekonomiczna i gospodarka przestrzenna | pl_PL |