dc.contributor.author | Jagusiak, Krzysztof | |
dc.date.accessioned | 2018-05-09T10:44:38Z | |
dc.date.available | 2018-05-09T10:44:38Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.issn | 2084-140X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/24650 | |
dc.language.iso | en | en_GB |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | en_GB |
dc.relation.ispartofseries | Studia Ceranea;7 | |
dc.title | Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII) | en_GB |
dc.type | Article | en_GB |
dc.rights.holder | © Copyright by Authors, Łódź 2017; © Copyright for this edition by Uniwersytet Łódzki, Łódź 2017 | en_GB |
dc.page.number | 267-271 | |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki, Centrum Ceraneum | |
dc.identifier.eissn | 2449-8378 | |
dc.references | Kokoszko M., Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III–VII w.), Łódź 2005. | en_GB |
dc.references | Kokoszko M., Smaki Konstantynopola, [in:] Konstantynopol – Nowy Rzym. Miasto i ludzie w okresie wczesnobizantyńskim, ed. M.J. Leszka, T. Wolińska,Warszawa 2011, p. 471–575. | en_GB |
dc.references | Kokoszko M., Jagusiak K., Rzeźnicka Z., Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II–VII w.) [= Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II–VII w.), vol. I], Łódź 2014. | en_GB |
dc.contributor.authorEmail | krzysztof_jagusiak@o2.pl | |
dc.identifier.doi | 10.18778/2084-140X.07.14 | |