Show simple item record

dc.contributor.authorJagusiak, Krzysztof
dc.date.accessioned2018-05-09T10:44:38Z
dc.date.available2018-05-09T10:44:38Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2084-140X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/24650
dc.language.isoenen_GB
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegoen_GB
dc.relation.ispartofseriesStudia Ceranea;7
dc.titleZofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)en_GB
dc.typeArticleen_GB
dc.rights.holder© Copyright by Authors, Łódź 2017; © Copyright for this edition by Uniwersytet Łódzki, Łódź 2017en_GB
dc.page.number267-271
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Centrum Ceraneum
dc.identifier.eissn2449-8378
dc.referencesKokoszko M., Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III–VII w.), Łódź 2005.en_GB
dc.referencesKokoszko M., Smaki Konstantynopola, [in:] Konstantynopol – Nowy Rzym. Miasto i ludzie w okresie wczesnobizantyńskim, ed. M.J. Leszka, T. Wolińska,Warszawa 2011, p. 471–575.en_GB
dc.referencesKokoszko M., Jagusiak K., Rzeźnicka Z., Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II–VII w.) [= Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II–VII w.), vol. I], Łódź 2014.en_GB
dc.contributor.authorEmailkrzysztof_jagusiak@o2.pl
dc.identifier.doi10.18778/2084-140X.07.14


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record