• polski
    • English
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Szukaj 
  •   Repozytorium UŁ
  • Wydział Chemii | Faculty of Chemistry
  • Szukaj
  •   Repozytorium UŁ
  • Wydział Chemii | Faculty of Chemistry
  • Szukaj
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Przeglądaj

Całe RepozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTen zbiórDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

Moje konto

ZalogujZarejestruj

Odkryj

Autor
Buczkowski, Adam (1)
Dunal, Joanna (1)Palecz, Bartlomiej (1)Stepniak, Artur (1)Waliszewski, Dariusz (1)TematCalorimetric technique (1)
Enthalpy of solution (1)
Natural amino acids (1)Potassium chloride (1)... zobacz więcejData wydania2018 (1)Has File(s)Yes (1)

Szukaj

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filtry

Użyj filtrów by uściślić zapytanie.

Wyświetlanie pozycji 1-1 z 1

  • Opcje sortowania:
  • Znaczenie
  • Tytuł (rosnąco)
  • Tytuł (malejąco)
  • Data wydania (rosnąco)
  • Data wydania (malejąco)
  • Wyników na stronę:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Effects of l-α-amino acids side chains on their interparticle interactions with the dissociated potassium chloride in aqueous solutions 

Waliszewski, Dariusz ORCID; Dunal, Joanna; Buczkowski, Adam; Stepniak, Artur; Palecz, Bartłomiej (Elsevier, 2018)
Dissolution enthalpies of several natural amino acids (l-α-asparagine, l-α-glutamine, l-α-aspartic acid, l-α-glutamic acid, l-α-arginine, l-α-lysine and l-α-histidine) were measured in aqueous solutions of potassium chloride ...

Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności
 

 


Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności