Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Wydział Nauk Geograficznych | Faculty of Geographical Sciences
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Wydział Nauk Geograficznych | Faculty of Geographical Sciences
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj
Statystyki
Przejrzyj statystyki użycia
Zmodyfikowana metoda SERVQUAL w ocenie nowego produktu turystycznego na przykładzie Bitwy Łódzkiej
Oglądaj/
Otwórz
article_PL (871.7KB)
Data
2012-09
Autor
Bończak, Bartosz
Metadata
Pokaż pełny rekord
Streszczenie
The modified SERVQUAL method in the evaluation of the new tourist product: the example of Battle of Lodz
URI
http://hdl.handle.net/11089/2692
Collections
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
[559]
Z tą pozycją powiązane są następujące pliki licencyjne:
Creative Commons
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska